EMMELOORD
tel. 0527-613125

Emmeloord JO12-1 –Oudehaske JO 12-1
Emmeloord, zaterdag 20 november

Zaterdag ochtend om 10.30 liet Oudehaske meteen zien waar ze voor gekomen waren. Actie, een mooie pot voetbal en laten zien met wie Emmeloord te maken heeft. En hoe, Fernan schoort al in de 4e minuut 0-1. Een mooie start voor Oudehaske. Nikai heeft het rustig op keep, maar blijft altijd alert. Oudehaske heeft al snel goede kansen. Na 20 min op voorzet van Arent scoort Björn de 0-2.

Na 15 min spelen een uitbraak van SC Emmeloord 1 man op keeper af en er wordt gescoord 1-2. Onze ploeg zet daarna goed druk waardoor Brend een mooie kans had maar via de keeper en de paal net geen goal. Emmeloord krijgt nogmaals een goede kans, maar gelukkig was Oudehaske na een sprintje op tijd aanwezig om een doelpunt te voorkomen. Snel weer naar de andere kant!

Na mooie aanval een goede voorzet van Fernan naar Brend, maar helaas schiet hij net naast het doel. Het scheelde maar een haar. Wybe laat tijdens de wedstrijd uit de grond van zijn hart weten dat hij het een knollenveld vindt! Daar is de rest van het team het mee eens. Maar er moet nog gevoetbald worden en we willen graag met 3 punten naar huis.

En dus laten de jongens zien wat ze waard zijn. Oudehaske blijft in de aanval maar de bal wil er nog niet in. Maar na een mooie aanval via Fernan naar Brend toch nog een goal: 1-3!! Met een mooie voorsprong de rust in.

Na de rust gaan we verder waar we in de eerste helft mee bezig waren: scoren. Na een aanval van Emmeloord scoren ze via een hoge bal de 2-3. Oudehaske blijft desondanks wel de bovenliggende partij. De volgende aanval Emmeloord wordt grandioos tegengehouden door Nikai. Na een mooie opgezette aanval scoort Brend de 2-4 ! Na corner gaat de bal bijna weer in maar helaas net langs de paal.

Na de time out scoort Fernan de 2-5. Nog steeds is Oudehaske de bovenliggende partij. Vanuit corner scoort Wybe 2-6 en vanuit een corner helpt Emmeloord een handje en scoren de 2-7 door een eigen doelpunt. Even later scoort Mark de laatste goal: 2-8. Dit is tevens de eindstand. En wat voor een. VV Oudehaske verslind SC Emmeloord op het knollenveld.

Groetjes Brend, JO12-1