Home > Jeugdcommissie
JO9-2G op de foto!

Jeugdcommissie

Bijeenkomst meiden- en vrouwenvoetbal - 16 november 2017 (20:15)

Voetballende meiden en vrouwen, leiders en trainers van de MO17, VR1 en VR30+ zijn van harte welkom om mee te denken en praten over de positie en ontwikkeling van het meiden- en vrouwenvoetbal binnen onze club. De bijeenkomst voor en over het meiden- en vrouwenvoetbal is op donderdag 16 november aanstaande om 20:15 (na de training van de MO17 en VR1) in de kantine.

Informatie avond 30 augustus a.s.

Beste jeugdleiders, jeugdtrainers en scheidsrechters,

Om het nieuwe voetbalseizoen (2017/2018) goed af te trappen houdt de jeugdcommissie een informatieavond op woensdag 30 augustus. De bijeenkomst start om 20.00 en is bedoeld voor de scheidrechters, jeugdleiders en – trainers van MO17, VR1, V30+ en alle teams van JO7 t/m JO19.

Indeling Jeugd 2017/2018

Beste jeugdleden,

Hier de indeling van de jeugdteams voor het seizoen 2017/2018.  In goed overleg zijn er nog een paar wijzigingen ten opzichte van de voorlopige indeling doorgevoerd, bekijk de indeling HIER

Voor de meeste teams hebben we ook al leiders en trainers weten te vinden, er zijn echter nog een aantal vacante posities. Voor de vacante posities van leiders en trainers vinden nog gesprekken plaats en/of is de jeugdcommissie nog op zoek.

Definitieve indeling jeugdteams

De definitieve indeling van de jeugdteams voor seizoen 2017/2018 vind je via deze link

Belangrijke zaken voor het nieuwe voetbalseizoen 2017/2018!!!

Zie in het bericht hieronder een aantal belangrijke wijzigingen en punten die gelden voor het aankomend seizoen. We adviseren jeugdleden, ouders, leiders en trainers om deze even aandachtig door te lezen, dat we het nieuwe seizoen goed kunnen starten.

Meer artikelen...