Home > Jeugdcommissie

Jeugdcommissie

Informatie avond 30 augustus a.s.

Beste jeugdleiders, jeugdtrainers en scheidsrechters,

Om het nieuwe voetbalseizoen (2017/2018) goed af te trappen houdt de jeugdcommissie een informatieavond op woensdag 30 augustus. De bijeenkomst start om 20.00 en is bedoeld voor de scheidrechters, jeugdleiders en – trainers van MO17, VR1, V30+ en alle teams van JO7 t/m JO19.

Indeling Jeugd 2017/2018

Beste jeugdleden,

Hier de indeling van de jeugdteams voor het seizoen 2017/2018.  In goed overleg zijn er nog een paar wijzigingen ten opzichte van de voorlopige indeling doorgevoerd, bekijk de indeling HIER

Voor de meeste teams hebben we ook al leiders en trainers weten te vinden, er zijn echter nog een aantal vacante posities. Voor de vacante posities van leiders en trainers vinden nog gesprekken plaats en/of is de jeugdcommissie nog op zoek.

Definitieve indeling jeugdteams

De definitieve indeling van de jeugdteams voor seizoen 2017/2018 vind je via deze link

Belangrijke zaken voor het nieuwe voetbalseizoen 2017/2018!!!

Zie in het bericht hieronder een aantal belangrijke wijzigingen en punten die gelden voor het aankomend seizoen. We adviseren jeugdleden, ouders, leiders en trainers om deze even aandachtig door te lezen, dat we het nieuwe seizoen goed kunnen starten.

Samenwerking met JO17-2 met Nieuweschoot

VV Oudehaske is en VV Nieuweschoot zijn voor het komend voetbalseizoen een éénjarige samenwerking aangegaan voor JO17. De verengingen zijn deze samenwerking aangegaan omdat op deze wijze één gezamenlijk JO17 team kan worden geformeerd. Anders had VV Oudehaske een overtal aan spelers gehad, resulterend in veel wisselspelers. Dit terwijl VV Nieuweschoot dit seizoen te weinig spelers heeft om één team in deze leeftijdscategorie in te schrijven. Een duidelijk win-win voor beide clubs dus.

Meer artikelen...