Andre Semplonius nieuwe hoofdtrainer v.v. Oudehaske

Bestuur van v.v. Oudehaske en Andre Semplonius zijn een contract, ingaande 1 juli 2011, van 2 jaar met elkaar overeengekomen. Andre Semplonius is geen onbekende bij Oudehaske; hij heeft zijn jeugdjaren bij Oudehaske gespeeld en nog 1 jaar in het 1e elftal waarna hij vertrok naar het toenmalige Sneek Hovis waar hij 14 jaar in het 1e elftal speelde. Als trainer heeft hij zijn sporen ruimschoots verdiend bij clubs als V.V.I, Nijland, QVC en Sneek Wit Zwart. Oudehaske verwacht in Andre Semplonius de juiste opvolger te hebben gevonden voor de vertrekkende trainer Jan Pasveer, die inmiddels in v.v. Woudsend een nieuwe club heeft gevonden. Beide trainers wensen wij veel succes toe met hun nieuwe uitdaging.
Bestuur v.v. Oudehaske